تفسیر تاریخ 8 خرداد 97 (1)

برگزاری جلسات تفسیر قرآن در ماه مبارک رمضان در بیمارستان بهرامی

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهرامی ، جلسات تفسیر قرآن در ماه مبارک رمضان برگزار می شود.

به مناسبت ماه مبارک رمضان دو جلسه تفسیر قرآن در تاریخهای ۱ خرداد و ۸ خرداد ۹۷ در نمازخانه بیمارستان برگزار شد . در این جلسات حجه الاسلام تبریزی امام جماعت بیمارستان در تفسیر آیاتی از سوره فرقان در خصوص اهمیت قرآن در زندگی و فضیلت قرآن که شفای جسم و روح است و همچنین اهمیت تدبر و تفکر در آیات قرآن مطالبی را بیان کرد . توجه به قیامت و باور داشتن آن و توجه به حق الناس نیز اشاره شد . آخرین جلسه از تفسیر قرآن نیز ۲۲ خرداد ماه ۹۷ برگزار خواهد شد.
در ماه مبارک رمضان هر روز بین نماز ظهر و عصر تفسیر قطره ای و خلاصه در زمان دو دقیقه برای نمازگزاران توسط امام جماعت بیان می شود که مورد توجه روزه داران و نمازگزاران است . در این ماه نمازخانه بیمارستان فعالتر شلوغتر و پربارتر شده و پرسنل بیمارستان بیشتر در نماز جماعت شرکت می کنند. همچنین ختم دوره ای قرآن کریم نیز صورت گرفته و پرسنل با قرائت یک جزء از قرآن در ثواب ختم دسته جمعی شریک شده اند.