دستیاران (7)

شروع سال تحصیلی دستیاران جدید الورود کودکان در بیمارستان بهرامی

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهرامی ، دستیاران جدید الورود کودکان دوره آموزشی خود را آغاز کردند.

روز سه شنبه ۴ مهر ۹۶ دستیاران پذیرفته شده کودکان، سال تحصیلی جدید را در بیمارستان بهرامی آغاز کردند . در این جلسه که با حضور ۴۰ تن از دستیاران گروه کودکان در آمفی تئاتر برگزارشد ابتدا دکتر صادقی رییس بیمارستان ضمن خیر مقدم ومعرفی بیمارستان بهرامی برای ایشان آرزوی موفقیت کرد. سپس در ادامه دکتر مجتهدی معاون آموزشی بخشهای بالینی بیمارستان را معرفی و امور مربوط به دستیاران را برای ایشان تشریح کرد. در ادامه توسط دکتر رهبری منش ، دکتر شاهقلی ، دکتر کامرانی ، دکتر افتخاری ، دکتر احسانی ، دکتر جعفری از اعضای هیئت علمی کلاس آموزشی برای دستیاران ارائه شد . در پایان نیز دستیار ارشد به همراه رزیدنتهای جدید الورورد از بخشهای بیمارستان بازدید کردند.